Bankolás extrákkal 

Banki ügyeket mindannyian intézünk, vannak azonban olyan helyzetek, amikor szükségünk lehet egy szakértőre, akit bármikor felhívhatunk. Különösen igaz ez a nagyobb megtakarítások esetén, amikor a profi vagyonkezelés kulcsfontosságú a jövőnk szempontjából. Erre hozták létre a privát banki szolgáltatásokat. 

Az OTP Bank az 1990-es évek közepén az elsők között alapította meg privát banki üzletágát. A 90-es évek végén, a 2000-es évek elején mind a magyar bankszektor, mind a hazai lakossági megtakarítási piac igen komoly fellendülést élt meg, melynek következtében a privát banki piac is rohamos fejlődésnek indult. A változásokat felismerve az OTP Private Banking 2002-ben újrapozícionálta az üzletágat, és átalakította mind az értékaján- latát, mind a kiszolgálási modelljét. Ennek eredményeképpen egy olyan hazai privát banki szolgáltatás jött létre, amely amellett, hogy hasonló sztenderdek alapján működik, mint a legelismertebb nemzetközi privát bankok, egyúttal sikeresen kezeli a magyar sajátosságokból fakadó igényeket is. 

Az OTP Private Bankingnél elsődleges célunk, hogy ügyfeleink igényeit figyelembe véve, személyes tanácsadók segítségével gondoskodjunk vagyoni helyzetük optimalizálásáról. Magasan képzett kollégáink dedikált privát banki termékekkel és szolgáltatásokkal segítik elő a vagyoni gyarapodást. A pénzügyeken túl egyszerű és kényelmes ügyintézést, valamint számos presztízsszolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára, hogy mindenhol különleges bánásmódban részesüljenek. 
 
Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinket naprakész információval lássuk el és tájékoztassuk őket a legújabb termékekről és innovációkról, így speciális pénzügyi igényeikhez igazodó, személyre szabott megoldásokat tudjunk biztosítani számukra. 
 
Az OTP Private Banking szolgáltatást az elmúlt években számos díjjal jutalmazták. A mértékadó Financial Times gazdasági lapcsoporthoz tartozó, The Banker és Professional Wealth Management szakfolyóiratok által szervezett Global Private Banking Awards keretében 2019-ben ismét mi nyertük el a legjobb hazai privát banknak járó elismerést. Az OTP Pivate Bankinget eddig háromszor választották a régió legjobbjának, valamint a díj magyarországi kiterjesztése óta immár egymás után hetedszer a hazai legjobb is.