Gyors megoldások összetett feladatokra is 

A Sragner & Sragner Kft. irodaszékek összeszerelésével kezdte, ma pedig irodabútorok gyártása és kereskedelme, valamint komplex belsőépítészeti projektek lebonyolítása tartozik fő tevékenységeik közé.

A Sragner & Sragner Kft. 1995-ben alakult családi vállalkozás. Felismerve az irodabútor-irodaszék piacon felmerülő igényeket, irodaszékek hazai összeszerelésével és kárpitozásával kezdtünk el foglalkozni. Első hazai indulóként hamarosan meghatározó szereplője lettünk az irodaszék piacnak. Erős pozíciót alakítottunk ki a hipermarket, a közbeszerzési, a végfelhasználói és a viszonteladói piacon, vagyis a piac minden területén. 

Sragner László tulajdonos, ügyvezető

Cégünk 2000 és 2002 között teljes átalakításon ment át, amit a kiéleződött árverseny, az országos bérszínvonal növekedése és a forint felértékelődése tett szükségessé. Az olcsó tömegáru-termelés és ezzel a hipermarketpiaci jelenlét megszűnt. 2002 után új termékstruktúrával jelentkeztünk, a minőségi irodabútor-piacon is hamarosan meghatározó szerepet sikerült elérnünk. Az irodaszék-gyártás mellett jelentős szerepet kapott az irodabútor-gyártás és kereskedelem, valamint a komplex belsőépítészeti projektek lebonyolítása. 
Tevékenységünket partnereink kérésére ülőbútorok felújításával, karbantartásával is kibővítettük. Ez a vállalkozások számára segítséget jelent az optimális munkakörnyezet kialakításában és növeli a munkavállalói elégedettséget. 
A közelmúltban több nagy projektben vettünk részt, a szoros határidők és az összetett feladatok, valamint az építőipari kivitelezőkkel történő együttműködés sem jelentettek problémát. Piaci sikereink jelentős részben a sokéves tapasztalatnak, valamint a hazai partnerekkel, alvállalkozókkal történő szoros együttműködésnek köszönhetőek. 

Partnereink számára rendkívül előnyös a tanácsadói-tervezői tevékenységünk, mely során a felmerülő igényekre gyorsan tudunk megoldásokat kínálni termékkínálatunkból, de személyre szabott bútorok elkészítésére is gyakran sor kerül. Munkánk során folyamatosan dolgozunk együtt tervezőkkel, beruházókkal, de rendszeresen együttműködünk közvetlenül a megrendelőkkel is. 

A Sragner & Sragner Kft. referencia listája a széles termékpalettából eredően is rendkívül terjedelmes és színes. Itt csak a régiónkból említünk néhányat: Audi Aréna, Insula Lutherana, Mobilis, Széchenyi István Egyetem, Látogatóközpont (Győr) illetve Omnibus, Viator Étterem (Pannonhalma).