Elismerések sora itthon és külföldön 

 A Tutti Élelmiszeripari Kft. magyar családi vállalkozás. Éves forgalmuk tavaly meghaladta a 4,3 milliárd forintot, 122 embernek adnak munkát. Számos elismerést kapott már a cég. Néhányat kiemeltünk, ezek kapcsán beszélt a Tutti értékeiről Prohászka Ottó alapító tulajdonos és Prohászka Andrea ügyvezető igazgató. 

Prohászka Ottó és Prohászka Andrea büszkék a díjaikra, mert azok igazolják, tisztességen úton is lehet sikereket elérni.

Presztízs díj (2006.), Év Vállalkozója (2011.) 
– Ezek voltak az első jelentős üzleti díjaink. Azért voltak fontosak, mert példának állították a céget vagy annak vezetőjét a többi vállalkozó elé, megyei és országos szinten egyaránt. Elismerése ez annak, hogy olyan módszerrel lehet egy vállalkozást felépíteni és működtetni, ahogy azt mi gondoltuk: tisztességes úton, nem pedig csellel, csalással. Ezek a díjak valójában az életcélunk helyességét ismerték el. Ez pedig mély nyugalmat adott a további munkához. 

Üzleti Etikai Díj (2004., 2019.) 
– Erre a díjra a kamara javasolta a vállalatot. Ezt követően voltak interjúk a munkavállalókkal, és a piaci partnereinket is megkérdezték. Mindenhonnan az jött vissza a Tuttiról, hogy ez egy tisztességes cég, szavahihető partner. Ha valamit mond, akkor az tényleg úgy lesz. Fontos visszajelzés ez nekünk.

Legjobb Női Munkahely (2013.) 
– Mi tényleg igyekszünk segíteni a nőket, különösen a családosokat. Nálunk nem akadály, ha egy nő gyermeket vállal. Sőt, örülünk neki, és várjuk mielőbb vissza, az ő igényei szerint. Akár egy, másfél vagy két év múlva. Dolgozhat négy, hat vagy akárhány órában, ki hogyan tudja megszervezni az életét. A munkaidő kezdete is lehet rugalmas, még a termelésben is. 
A nyugdíj közeli életkorban lévőket sem diszkrimináljuk, számos esetben vettünk fel ötvenes-hatvanas éveikben járókat, akiknek nagyra értékeljük sok évtizedes szakmai tapasztalataikat. Több nyugdíjas kollégánkat is továbbfoglalkoztatjuk. 

Superior Taste Award (2015.) 
– A jegeskávé italporunk kapta ezt az értékes nemzetközi díjat Brüsszelben. A cégnek mindig erőssége volt a kutatásfejlesztés, ez a termék is annak az eredménye. Az elvünk az, hogy csak jó minőségű árut bocsátunk ki, nincs megalkuvás, nincs közepes. Utána jön, hogy az új termék eladható-e azon az áron, vagy nem. Az a tapasztalatunk, hogy a minőségre mindig van vevő, nem baj, ha sokba kerül. Csak meg kell találni. Ezt a terméket körülbelül tíz éve fejlesztettük, de a termék sikere a belgiumi díjjal indult. Tavaly már több, mint ötven kamion ment csak Szaúd-Arábiába és a környező arab országokba. Jó lenne a fagylalttal végigvinni ugyanezt. 

– Mindezeken túl a legnagyobb elismerés talán az, hogy termékeink több mint ötven százaléka külföldön talál vevőre. Hatvan-hatvanöt országba szállítunk. Olyan minőségű termékeket állítunk elő, amelyek a világ minden részén megállják a helyüket.