250.000 négyzetméter a hátunk mögött 

A Mikolasek Építő és Szolgáltató Kft. 1998 júniusában kezdte meg működését, családi vállalkozásként. Az elmúlt évek során elsősorban ipari létesítmények generál kivitelezésével foglalkozott, de komoly tapasztalatokat szerzett mezőgazdasági épületek, oktatási és egészségügyi intézmények, sportlétesítmények, valamint társasházak kivitelezésében is. 

A cég fővállalkozóként saját munkavállalókkal és megbízható, jól bevált partnercégekkel dolgozott. Az elmúlt 22 év alatt több mint 80 megrendelő hosszútávra tervezett beruházását valósította meg. Ezek között volt zöldmezős beruházás, kulcsrakész kivitelezés, építőmesteri, szerkezetépítési munka, átalakítás és bővítés. Esetenként már a tervezési folyamatot is vállalja. 
A Mikolasek Építő és Szolgáltató Kft. szolgáltatásai közé tartozik többek között az ipari létesítmények generálkivitelezése. 
– A munka azzal kezdődik, hogy alaposan meghatározzuk az ajánlattételi és a műszaki tartalmat – fejti ki Mikolasek Tibor tulajdonos. – Minden projektünknek az első perctől fogva kijelölt felelőse van, aki előkészíti, koordinálja az egyes munkafolyamatokat.  

Mikolasek Tibor: Munkánk minőségét rendszeresen visszatérő beruházóink igazolják.

– A kivitelezés során nagy figyelmet fordítunk a rendszeres egyeztetésre mind beruházóinkkal, mind partnercégeinkkel. Cégünk a fennállása óta több mint 250.000 kivitelezett négyzetmétert tudhat maga mögött. Kivitelezési munkáinkat a kitűzéstől az alapozáson át, az előregyártott vasbeton szerkezetek összeszerelésével és az ipari padló kivitelezésével együtt, saját, tapasztalt csapatunk végzi. Kiegészítő szolgáltatásként ajánljuk belsőépítészeti-lakberendezési megoldásainkat. Szintén fontos feladat megtalálni a funkció és a forma egységét, a színek és felületek tökéletes arányát és egyensúlyát. A szépen kivitelezett munka optikai élménye, a felhasznált anyagok minősége, a bútorok és tárgyak összhangja, a személyre szabott stílus kialakítása – mindezek összessége biztosítja a tökéletes harmóniát. Egészen egyedi és egyéni igényeket is megvalósítunk, ha szükséges, mert rendelkezünk az ezekhez is megfelelő, szakképzett háttérrel. 

–  Munkánk minőségét rendszeresen visszatérő beruházóink igazolják, örömmel tapasztaljuk, hogy az a megrendelő, aki minket választott, a következő beruházásánál is hozzánk fordul. Szervezetünk működésében kiemelten fontos a vezetéssel való személyes kapcsolat, s hogy a munkatársakat bevonjuk a döntéshozatali folyamatokba. Ennek köszönhető, hogy mindig gyors és átgondolt döntések születnek. Jelentős hangsúlyt fektetünk arra, hogy megrendelőink minden igényét kielégítsük, s hogy kivitelezéseinket a lehető legjobb minőségben, a gazdaságosságot mindig szem előtt tartva, a határidők pontos betartásával hajtsuk végre.